Weekbericht N.907

05 juli 2019


Schooljaar 18/19
Helaas heeft het maken van de schoolgids wat vertraging opgelopen. We hopen deze zsm te kunnen sturen. Wanneer u een papieren versie wenst, kunt u deze in het nieuwe schooljaar ophalen bij Sandra onze conciërge.

Eerste schooldag
Op deze link https://www.tiliander.nl/nieuws/berichten/eerste19 een brief over de start van het nieuwe schooljaar.


Agenda:
* Dinsdag 20 augustus: Jaaropening voor de lagere school van 8.30 tot 11.00 u
de kleuters zijn vrij
* Woensdag 21 augustus: Eerste reguliere schooldag voor lagere school en kleuters.
13.00u school uit

Vakantie rooster schooljaar 2019-2020:
Herfstvakantie: 14 oktober tm 20 okt 2019
Kerstvakantie: 20 dec. tm 5 januari 2020
Carnavalsvakantie: 24 febr. tm 1 maart 2020
Meivakantie: 27 april tm 10 mei 2020

Save the date!
Terwijl de zon ons met haar tropische temperaturen blij verrast en we toe zijn aan zomerse vakantiedagen, is de herfst nog moeilijk voor te stellen. Toch heeft de herfstmarkt-commissie de kick-off vergadering tot een feit gemaakt.

Zet alvast in uw agenda: Op zaterdag 2 november is basisschool Tiliander dé plek waar u wilt zijn!

De herfstmarkt biedt gelegenheid om mooie en verantwoorde kleding, speelgoed en andere spullen te kopen, te participeren aan verrassende workshops en te genieten van opzwepende live optredens. De gelegenheid om, door ouders zelfgemaakt en verantwoord, voedsel te nuttigen, en om bekenden en onbekenden in een ontspannen sfeer te treffen. Het is een uitgelezen kans om opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen uit te nodigen om met Basisschool Tiliander kennis te maken. Misschien kent u mensen die een school zoeken voor hun kinderen, geef hen alvast de datum door!

Tot slot vragen wij hulp van u als ouder; hulp bij de workshops, bakken, versieren, in- en uitruimen. Na de vakantie zullen we weer voor een inschrijfboek zorgen. Mocht u interesse hebben om de herfstmarkt mee te organiseren, dan horen wij dat uiteraard ook heel graag.

Voor nu: reserveer alvast zaterdag 2 november in uw agenda!

Tenslotte wensen wij iedereen een heerlijke zonnige vakantie toe!