weekbericht n. 1093

28 maart 2024

Beste ouders,

We hebben heerlijk een paasfeest gevierd. Altijd bijzonder, de zaal vol tafels en banken en klas 1 t/m klas 6 die met elkaar de paasmaaltijd nuttigen. Ja dat is volle bak, maar de ingetogen sfeer, de liederen en het verhaal maken het tot een prachtig geheel.

De vijfde klassen verzorgden de maaltijd. Dank aan alle ouders voor jullie hulp en bak kwaliteiten. Gedurende de dag werden er natuurlijk ook nog eitjes gezocht!!

We wensen jullie een fijn lang paasweekend toe!!

Fijn weekend.

Het team van Tiliander

Gevonden voorwerpen 
Er zijn weer veel gevonden voorwerpen blijven liggen.  U bent welkom om hiertussen te komen neuzen, misschien zit er iets van uw kind bij.  De gevonden voorwerpen liggen in de centrale hal, tegenover juf Sandra. 
Na de meivakantie gaan de spullen naar de kringloop.

Herinnering: Ouderavond 7 mei
In een eerder weekbericht hadden we de ouderavond op 7 mei al benoemd. In deze ouderavond willen we u meenemen in ons proces over de jaarfeesten en vragen wij om input. De ouderavond start om 20.00 uur. Om deze avond goed te organiseren willen we u vragen om zich aan te melden voor deze bijeenkomst. Dit kunt u doen door een berichtje te mailen naar info@tiliander.nl. Graag voor 15 april in verband met de meivakantie.

Hulp gevraagd bij Koningsspelen op vrijdag 19 april
Voor de klassen 1 en 2 zoeken wij nog hulpouders als begeleiding voor bij de spellen. Dit hoeven niet persé ouders van de klassen 1 en 2 te zijn, maar alle ouders die willen helpen zijn van harte welkom zodat wij er een mooie ochtend van kunnen maken. Aanmelding mag naar l.vanversendaal@tiliander.nl, of bij de eigen leerkracht.

Er hebben zich al 6 mensen aangemeld. Nog 4 te gaan!

Met deze hulp hopen wij er een mooie Koningsspelen van te maken! Alvast bedankt.
Met sportieve groet, Juf Lieve en Juf Iris

Herinnering: Lavendel plantjes sparen bij de Plus
Onze tuinwerkgroep wil graag lavendelplantjes in de tuin zetten. Daarvoor zijn we bij de Plus aan het sparen voor zegels. Als u dus boodschappen doet bij de Plus, en u doet niks met de zegels, dan zijn wij daar op school heel blij mee! U mag ze dan afgeven bij juf Sandra, de conciërge.

Agenda:
* Dinsdag 9 april: Ouderavond klas 4, 20.00u
* Woensdag 17 april: Ouderavond klas 6, 20.00u
* Donderdag 18 april: Ouderavond klas 5A en 5B, 20.00u
* Vrijdag 19 april: Koningsspelen
* Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei: Meivakantie
* Dinsdag 7 mei: Algemene ouderavond over jaarfeesten
* Donderdag 9 en vrijdag 10 mei: Hemelvaart. Alle kinderen vrij
* Maandag 13 mei: Ouderavond alle kleuterklassen 20.00u
* Woensdag 15 mei: Ouderavond klas 1, 20.00u
* Donderdag 16 mei: Ouderavond klas 2, 20.00u
* Vrijdag 17 mei: Pinksterfeest. School uit om 13.00u
* Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: Alle kinderen vrij
* Dinsdag 21 mei: Studiedag. Alle kinderen vrij

Elke woensdag van 20.00u tot 21.00u kunt u in de grote zaal meezingen met het ouderkoor. Loop gerust eens binnen als u het vrijblijvend wilt proberen.