weekbericht N.979

21 mei 2021

Beste ouders, Wat was het vreemd om onze Pinksterviering zonder de aanwezigheid van de vele ouders te vieren. Gelukkig zijn er zeker wat foto’s en voor een enkele klas zelfs een filmpje gemaakt. De kinderen hebben voor elkaar opgetreden en uiteraard heeft klas 4 rondom de meiboom gelopen. Klas 6 heeft de witte duiven de ruimte gegeven.
Ze hebben allemaal van zichzelf en van anderen genoten. Ondanks dat het niet helemaal hetzelfde was als de andere jaren, maar zeker ook wel met overeenkomsten, hebben de kinderen een fijne Pinksterviering meegemaakt. Geniet van de mooie Pinksterdagen! Het team van basisschool Tiliander.

Corona-protocol Hopelijk heeft iedereen genoten van de meivakantie en weer een beetje kunnen opladen. Door de versoepelingen wordt er langzaam steeds meer mogelijk. Op veel vlakken mag er weer steeds meer.
Echter, na overleg met de GGD, blijven op school de regels nog ongewijzigd. De kinderen spelen per klas buiten om te voorkomen dat meerdere klassen tegelijk in quarantaine zouden moeten. Dat willen we graag voorkomen. Daarom is het van belang voor u om te weten dat vooralsnog de regels rondom school ongewijzigd blijven.
Het is enorm verleidelijk om in de sfeer van de huidige versoepelingen daar ook steeds losser mee om te gaan. Echter is dat helaas nog niet mogelijk. Het gaat vooralsnog ontzettend goed op school en dat willen we graag zou houden. Daarom vragen we uw medewerking om het nog even te houden zoals het was. Ook wij kunnen niet wachten om weer meer in contact te komen met iedereen en gezamenlijk de weekopening en de jaarfeesten te mogen vieren. Hopelijk kan dat snel weer.


Agenda U begrijpt dat het een en ander mede afhankelijk is van de ontwikkelingen op het gebied van het Covid-virus.
* Maandag 24 mei: Tweede Pinksterdag, geen school
* Maandag 7 juni: Studiemiddag, kinderen lagere school zijn om 12.00 uur uit
* Woensdag 16 juni: Studiedag, geen school
* Maandag 21 t/m vrijdag 25 juni: alle kinderen om 13.00 uur uit
* Vrijdag 25 juni: Viering Sint Jansfeest


Vacature Schalmei Het antroposofisch kinderdagverblijf Schalmei in Tilburg is op zoek naar een nieuw collega. Via deze link kunt u er meer over lezen: https://www.sterrekinderopvang.nl/vacature-kinderopvang-schalmei