Weekbericht N.965

22 januari 2021

Covid update Ten aanzien van maatregelen tegen het covid-virus zijn er voor de school op dit moment geen veranderingen. We vangen uiteraard wel geluiden op in de wandelgangen. Bijvoorbeeld over het laten testen van kinderen op school. Wij vinden dit een verantwoordelijkheid van ouders en niet van school. Laat het duidelijk zijn dat wij een duidelijke grens trekken tussen de verantwoordelijkheden van ouders en school.
Voorlopig blijven de scholen dicht tot 8 februari. Wat er daarna gebeurt, is nog even afwachten. Uiteraard informeren wij u als er ontwikkelingen zijn.Wees voorzichtig en blijf gezond!


Nieuwe schoolapp Er zijn al veel mensen die de schoolapp hebben gedownload, meer dan de helft van de ouders heeft hem al in gebruik! Graag zouden we zien dat alle ouders er gebruik van maken, dus als u hem nog niet heeft wilt u hem dan installeren?


Voortgezet Vrijeschool regio Tilburg mogelijk dit jaar nog van start!
Informatieavond Op woensdag 10 februari wordt er om 19u30 een webinar georganiseerd voor belangstellende ouders/verzorgers. Zijn jullie net zo enthousiast als wij? Meld je dan aan voor de informatieavond en lees verder op de website van 2College.
https://www.2college.nl/school/nieuws/2college-verkent-mogelijkheden-voortgezetvrijeschoolonderwijs-in-tilburg/
Of op: https://www.voortgezetvrijeschoolonderwijstilburg.nl/


Agenda U begrijp dat het een en ander mede afhankelijk is van de ontwikkelingen op het gebied van het Covid-virus.
* Ouderavonden vervallen voorlopig
* Vrijdag 12 februari: viering carnaval op school, school uit om 13.00 uur
* Maandag 15 t/m vrijdag 19 februari: Voorjaarsvakantie