Weekbericht N.962

11 december 2020

Beste ouders Dit is alweer het laatste weekbericht van dit jaar. Wij wensen u een mooie kerstwandeling en alvast fijne feestdagen.

Covid update We hebben op school twee medewerkers die preventief thuis blijven conform de richtlijnen omdat zij in aanraking zijn geweest met een persoon die positief getest is op Covid 19. Ze hebben beide milde klachten en we verwachten/hopen dat ze begin volgende week weer op school zijn.


Kerstkaarten verkoop Aanstaande woensdag 16 december 6e klas-kerstkaarten verkoop rondom de school! Een aantal kinderen van klas 6 zullen als marskramers rond de school te vinden zijn. Ze zijn te herkennen aan kerstmuts of andere december versiering. De sets kosten 3 euro, dat is inclusief vijf witte A5-enveloppen. De opbrengst is voor hun kamp. De sets kosten 3 euro, dat is inclusief vijf witte A5-enveloppen. Let op want: OP = OP!


Kerstwens VVOT In de bijlage van deze mail treft u ook de kerstwens van oudervereniging VVOT. VVOT is een ouderinitiatief dat mogelijk wil maken dat kinderen in regio Tilburg de keuze hebben om Voortgezet Vrijeschool Onderwijs te kunnen volgen in Tilburg.
Ouderschenkingen


Beste ouders, Op 28 december worden de incasso’s ingepland voor de ouders die hebben gekozen om de ouderschenking in één keer per jaar via incasso te betalen. Voor de ouders die op het formulier januari hebben aangekruist, zal dat rond 27 januari zijn. Houd u er rekening mee, zodat er voldoende saldo op het opgegeven rekeningnummer staat.
Heeft u het formulier nog niet ingeleverd, dan kunt u deze nog afgeven bij de administratie of naar onderstaand emailadres sturen.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Ilse Bayens en Catherine Keirse van Kubus op het emailadres ouderschenkingen@kubus.nl of telefoon 043-409 1420. U kunt natuurlijk ook altijd met de school contact opnemen.
Hartelijk dank voor uw steun aan onze school.

Kerstspel 2020  Beste ouders en verzorgers, De Advent komt dichterbij en door de hele school horen we de kinderen al zingen: `Het wonder komt er zachtjes aan...` De kerstwandeling op donderdag 17 december brengt ons samen naar dat wonder. Wat fijn dat jullie je allemaal zo snel hebben ingeschreven voor deze ervaring! We begrijpen dat er teleurstelling is onder de ouders die zich niet meer hebben kunnen inschrijven. Helaas konden we er met de huidige maatregelen niet meer mogelijkheden aan toevoegen: honderdtwintig tijdsloten was het hoogst haalbare. Mochten er voor 17 december versoepelingen komen, dan zorgen wij uiteraard dat er toch nog plekken beschikbaar komen. Dat horen jullie dan zo snel mogelijk. Als dat niet het geval is, kunt u de wandeling ook digitaal meemaken. Via www.facebook.com/vstiliander kunt u op donderdag 17 december live meekijken met de beelden uit het kerstspel. We zijn als team al ontzettend blij dat we toch nog dit kunnen bieden ondanks alle verscherpte maatregelen van de afgelopen maanden. Namens het team, Hester en Marjolein


Agenda * Maandag 14 december: Derde adventsviering
* Woensdag 16 december: Kerstkaarten verkoop klas 6 rondom school
* Donderdag 17 december: Kerstviering, school uit om 13.00 uur
* Vrijdag 18 december t/m vrijdag 1 januari: Kerstvakantie