Weekbericht N.960

27 november 2020

Kerstspel 2020 De Advent komt dichterbij en door de hele school horen we de kinderen al zingen: `Het wonder komt er zachtjes aan...` De kerstwandeling op donderdag 17 december brengt ons samen naar dat wonder.
In de bijlage van het weekbericht vindt u de flyer voor de wandeling en jullie kinderen hebben er ook al een mee naar huis gekregen. Het inschrijven voor de wandeling kan vanaf dinsdag 1 december om 9.00. Meer uitleg hierover vinden jullie in de huisregels die ook bij dit weekbericht meegestuurd worden.
Laten we er samen een prachtige, onvergetelijke Adventstijd van maken. Namens het team, Hester en Marjolein

 

Nieuwe groep op Windekind Vanwege de start van een extra Windekind groep op woe/vr , hebben wij plek voor nieuwe kinderen! Windekind is een peutergroepje binnen basisschool Tiliander voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Heb je vragen of wil je een kijkje komen nemen, neem gerust contact op met een van onze peuterjuffies of kijk op www.kinderopvangistia.nl
Hulp gevraagd! We zoeken een of twee ouder(s) die begin volgende week 5 kleine bomen in de grond wil zetten op de nieuwe speelplaats. A.u.b. telefonisch aanmelden bij Sandra: 013-5431963


Agenda: * Maandag 30 november: Eerste adventsviering
* Maandag 30 november: Start verkoop kerstkaarten
* Woensdag 2 december: Studiedag, alle kinderen vrij
* Vrijdag 4 december: Sinterklaasviering op school
* Maandag 7 december: Tweede adventsviering
* Maandag 14 december: Derde adventsviering
* Donderdag 17 december: Kerstviering, school uit om 13.00 uur
* Vrijdag 18 december t/m vrijdag 1 januari: Kerstvakantie


Kerstkaarten verkoop De kinderen van klas 6 hebben een set van vijf prachtige kerstkaarten gemaakt die ze verkopen. De opbrengst is voor hun kamp. De sets kosten 3 euro, dat is inclusief vijf witte A5-enveloppen.
Let op want: OP = OP! Ben je geïnteresseerd, geef dan vanaf maandag 30 november gepast geld mee aan je kind, daarmee kan hij/zij bij Sandra de kaarten ophalen.