Weekbericht N.958

20 november 2020

Nieuwe groep op Windekind Vanwege de start van een extra Windekind groep op woe/vr , hebben wij plek voor nieuwe kinderen! Windekind is een peutergroepje binnen basisschool Tiliander voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Heb je vragen of wil je een kijkje komen nemen, neem gerust contact op met een van onze peuterjuffies of kijk op www.kinderopvangistia.nl


Kerstspel 2020 Juist in deze tijd van onzekerheid is het mooi om ons samen te verbinden met de kersttijd. Wat daar, zeker op Vrije scholen, echt bij hoort, is het kerstspel, gespeeld door het lerarencollege. Het spel kan in zijn traditionele vorm niet gespeeld worden dit jaar vanwege alle maatregelen, maar achter de schermen wordt door het team ontzettend hard gewerkt om voor jullie, ouders en kinderen, een alternatief te bieden, zodat we toch samen het gevoel van het naderende kerstfeest kunnen ervaren.
Dit zal plaatsvinden op donderdag 17 december in de vorm van een wandeling door het kerstverhaal heen! De oeroude beelden van het verhaal komen dan voor jullie tot leven op een veilige en verantwoorde manier, conform de richtlijnen van de overheid.
Vanaf 1 december kunnen jullie je daarvoor in een tijdslot inschrijven. Informatie over de groepsgrootte, veiligheidsregels en het inschrijven via de site van Tiliander volgt nog.
Schrijf de datum vast in je agenda en begin met verheugen!
Namens het team, Hester en Marjolein


Agenda: * Woensdag 2 december: Studiedag, alle kinderen vrij
* Vrijdag 4 december: Sinterklaasviering op school
* Donderdag 17 december: Kerstviering, school uit om 13.00 uur
* Vrijdag 18 december t/m vrijdag 1 januari: Kerstvakantie