Weekbericht N.954

09 oktober 2020

Corona update Reminder Twee dringende verzoeken: 
- Met halen en brengen van de kinderen wordt regelmatig te weinig afstand gehouden tussen ouders onderling. Dit is door zowel ouders van school, mijzelf en handhaving geconstateerd. Ik verzoek u dringend de regel van 1.5 meter afstand houden te respecteren.
- Er is toezicht op de speelplaats vanaf 8.15 uur. Het gebeurt regelmatig dat ouders hun kind al om 8 uur, of net na 8 uur, brengen en vervolgens weggaan. Er is dan geen toezicht en dat is niet wenselijk. Ik verzoek u uw kind pas om 8.15 uur te brengen. N.a.v. bovenstaand bericht waar ik het heb over de drukte aan de Lange Nieuwstraat bij het halen en het brengen van verschillende klassen zijn de volgende 2 veranderingen doorgevoerd vanaf donderdag 8 oktober, om de drukte te verminderen.
- De leerlingen van klas 3 van juf Annemieke gaan niet meer bij het hek staan aan de Lange Nieuwstraat maar bij de basketbalpaal op de ‘oude’ speelplaats.
- De leerlingen van combi-klas 4/5 van juf Mandala en juf Jorinde gaan bij de uitgang van de poort naar het Lumenplantsoen staan. Ze kunnen na het stallen van hun fiets doorlopen op de nieuwe speelplaats naar de poort van het plantsoen. Na verloop van tijd kijken we of dit afdoende is geweest om de drukte aan de Lange Nieuwstraat te verminderen of dat er nog een klas gaat veranderen van breng-haalplaats.


Personeelsdaginfo Op de personeelsdag van vrijdag 16 oktober zouden wij een gezamenlijk teamuitje hebben. Deze is i.v.m. het risico op Covid geannuleerd en veranderd in een schoolwerkdag. De leerlingen zijn deze dag niet op school en leerkrachten kunnen, bij voorkeur, thuis werken aan schoolzaken.

Nieuwe groep op Windekind Vanwege de start van een extra Windekind groep op woe/vr , hebben wij plek voor nieuwe kinderen! Windekind is een peutergroepje binnen basisschool Tiliander voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Heb je vragen of wil je een kijkje komen nemen, neem gerust contact op met een van onze peuterjuffies of kijk op www.kinderopvangistia.nl


Agenda: * Donderdag 15 oktober: school uit voor de kleuters om 13 uur en voor de lagere school om 12 uur i.v.m. een studiemiddag. Peronniekleerlingen gaan wel tot 14.45 uur naar school.
* Vrijdag 16 oktober: Personeelsdag, alle kinderen vrij
* Maandag 19 oktober t/m vrijdag 23 oktober: Herfstvakantie