Vacature Directeur

Weekbericht N.952

25 september 2020

Corona-update Afgelopen weken zijn er verschillende collega’s geweest die zich hebben laten testen op Covid 19. Alle testen waren gelukkig negatief. U wordt direct op de hoogte gehouden door mij van nieuws dat relevant is voor u.
Ik doe er alles aan om uitvallende leerkrachten te vervangen. Dat is tot nu toe gelukt en zijn er geen klassen naar huis gestuurd. Dit is echter met de toename van het virus, wachten op testen en uitslagen, een dagelijkse zorg en gepuzzel. Ik houd u op de hoogte van het vervolg en hoop op uw (eindeloze) geduld.


Nieuwe groep op Windekind Vanwege de start van een extra Windekind groep op woe/vr , hebben wij plek voor nieuwe kinderen! Windekind is een peutergroepje binnen basisschool Tiliander voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Heb je vragen of wil je een kijkje komen nemen, neem gerust contact op met een van onze peuterjuffies of kijk op www.kinderopvangistia.nl
Michaëlsfeest In de bijlage van deze mail ontvangt u ook een brief over het Michaëlsfeest van dinsdag 29 september. Leest u deze a.u.b. aandachtig door.


Opslagruimte gezocht Voor onze houten schoolbankjes en stoeltjes zijn we op zoek naar droge, vorstvrije opslagruimte om te huren. Bijvoorbeeld een garage o.i.d. Wie kan ons helpen?


Agenda * Dinsdag 29 september: Michaëlsfeest, alle kinderen om 13.00 uur uit
* Dinsdag 6 oktober: Ouderavond klas 1
* Donderdag 15 oktober: school uit voor de kleuters en Peronniek leerlingen om 13 uur en voor de lagere school om 12 uur i.v.m. een studiemiddag.
* Vrijdag 16 oktober: Personeelsdag, alle kinderen vrij
* Maandag 19 oktober t/m vrijdag 23 oktober: Herfstvakantie