Vacature Directeur

Weekbericht N.951

18 september 2020

Rectificatie Beslisboom In het weekbericht van afgelopen week ontving u in de bijlage de Beslisboom die wij als school gebruiken als leidraad voor het al dan niet aanwezig mogen zijn van kinderen op school. Daarbij is het volgende niet vermeld: “Kinderen komen niet op school bij een neusverkoudheid in combinatie met andere klachten als keelpijn, benauwdheid, hoesten en niezen. Bij alleen een neusverkoudheid mogen kinderen gewoon naar school komen.” Tot deze rectificatie is besloten na contact met het RIVM.


Informatieavond en speelochtend Vanwege de huidige situatie kunnen de informatieavond van 22 september en de speelochtend van 26 september helaas niet doorgaan. Belangstellenden kunnen via de administratie van school wel een afspraak maken voor een informatiegesprek, om zo kennis te maken met onze school!


Opslagruimte gezocht Voor onze houten schoolbankjes en stoeltjes zijn we op zoek naar droge, vorstvrije opslagruimte om te huren. Bijvoorbeeld een garage o.i.d. Wie kan ons helpen?


Agenda: * Dinsdag 29 september: Michaëlsfeest, alle kinderen om 13.00 uur uit
* Dinsdag 6 oktober: Ouderavond klas 1
* Donderdag 15 oktober: school uit voor de kleuters en Peronniek leerlingen om 13 uur en voor de lagere school om 12 uur i.v.m. een studiemiddag.
* Vrijdag 16 oktober: Personeelsdag, alle kinderen vrij
* Maandag 19 oktober t/m vrijdag 23 oktober: Herfstvakantie