Vacature Directeur

Weekbericht N.950

11 september 2020

Corona-update Regelmatig krijgen we op school vragen van ouders of hun kind thuis moet blijven of niet bij bepaalde klachten. Als leidraad gebruiken we op school de ‘Beslisbomen’ die op 11 september in uw mailbox heeft ontvangen samen met de ze nieuwsbrief.


Informatieavond en speelochtend Vanwege de huidige situatie kunnen de informatieavond van 22 september en de speelochtend van 26 september helaas niet doorgaan. Belangstellenden kunnen via de administratie van school wel een afspraak maken voor een informatiegesprek, om zo kennis te maken met onze school!


Reservekleding Voor kinderen die een ongelukje hebben, te laat bij de wc zijn of in een plas vallen, is het fijn wat droge kleding op school te hebben. Het gaat dan alleen om ondergoed, leggings en joggingbroeken in alle maten. Heeft u nog wat over thuis zou u dat dan willen meegeven aan uw kind.


Jeugd- en Gezinsprofessional Lieke: Mijn naam is Lieke van Ierland, ik ben Jeugd- en Gezinsprofessional bij Sterk Huis, voorheen Kompaan en de Bocht. Ik ben werkzaam voor het project Dichtbij in de Klas. Tot eind 2020 ga ik op basisschool Tiliander de intern begeleiders ondersteunen bij ingewikkelde vraagstukken binnen het ondersteuningsteam. Daarnaast mag ik het onderwijzend personeel gaan helpen in het vroegtijdig signaleren en in het objectief interpreteren en beschrijven van het gedrag van kinderen. Ik geef daarbij informatie, advies en consultatie over hoe zij met het gedrag van kinderen kunnen omgaan.


Agenda: * Maandag 14 t/m vrijdag 18 september: Alle kinderen om 13.00 uur uit
* Dinsdag 15 september: Ouderavond klas 6
* Woensdag 16 september: Ouderavond klas 3
* Donderdag 17 september: Ouderavond klas 2b
* Dinsdag 29 september: Michaëlsfeest, alle kinderen om 13.00 uur uit