Vacature Directeur

Weekbericht N.945

26 juni 2020

Beste ouders, Afgelopen week zijn er weer veranderingen aangekondigd in alle richtlijnen t.a.v. het coronavirus. Die veranderingen worden per branche vertaald in een nieuw protocol. Voor het onderwijs doet dat de PO raad. Ik wacht op dat protocol.
Mijn intentie van dit schrijven is u mee te delen dat we bezig zijn een plan te maken voor het uitreiken van de eindgetuigschriften op donderdag 9 juli en/of vrijdag 10 juli in de buurt van de school in aanwezigheid van de ouders. Dat zou een heel fijne afsluiting zijn van het schooljaar en van een ‘buiten gewone’ periode en een beloning voor alle geduld en flexibiliteit.
Onze plannen moet ik echter toetsen aan het nieuwe protocol. Ik verwacht dat uiterlijk begin volgende week te kunnen doen. Ik mail alle ouders uiterlijk woensdag 1 juli over de concretisering van onze plannen.
Met vriendelijke groet, Ladja Jiran.


Klassenfoto’s De klassenfoto’s zijn binnen! Er is 1 foto per kind beschikbaar en ze kosten 3 euro. Als u uw kind een envelop meegeeft voor de leerkracht met naam erop en 3 euro er in, krijgt deze de foto over een paar dagen mee naar huis.


Agenda: * Maandag 29 juni t/m vrijdag 3 juli: School uit om 13.00 uur
* Woensdag 1 juli: Vlinderdag, alle kleuters die niet naar de eerste klas gaan zijn vrij.
* Vrijdag 10 juli: Laatste schooldag, School uit om 13.00 uur
* Maandag 13 juli tot en met vrijdag 21 augustus: Zomervakantie