Vacature Directeur

Weekbericht N.940

15 mei 2020

Update t.a.v. school i.v.m. coronamaatregelen Beste ouders, Hoe zou het Protocol Tiliander t.a.v. de opening op 11 mei in de praktijk werken? Dat was de spannende vraag voor deze afgelopen week! Na deze week kan ik vooral evalueren dat het vooral veel blije gezichten heeft opgeleverd! Blije gezichten bij kinderen, leerkrachten en ouders. Het is heel fijn dat er weer ‘onderwijsgeluiden’ in de gangen en klassen te horen zijn. Het is heel fijn dat ouders zich goed aan de regels houden en buiten het hekwerk blijven. Het is heel fijn dat leerkrachten zo goed voorbereid zijn op de hele situatie. Ook de toezicht van de gemeente was over het algemeen positief.

En als ik heel kritisch ben nog het volgende:
-ouders komen niet op de speelplaats en de school: ook niet voor dat vergeten broodtrommeltje.. bv. Je belt als er contact dient te zijn met de school en Sandra de
conciërge komt naar de poort om op te halen of kort te sluiten. Dit geldt ook voor Bsoouders:
niet in school komen!
-De toezicht van de gemeente gaf nog mee dat ouders bij het brengen en halen van de
kinderen op anderhalf meter afstand van andere ouders dienen te blijven.
-Houd de contacten met andere ouders bij het brengen en halen kort!
Al met al een goede eerste week waarin zaken soepel verlopen zijn! Laten we dit zo
houden en scherp blijven in regels en afspraken!
Met vriendelijke groet, Ladja Jiran.


Banierenpark op de Heuvel Sinds vorige week vrijdag wapperen 67 banieren, ontworpen door kinderen van Tilburgse scholen, op de Heuvel. Ook de zelfontworpen vlag van Lulu Mercx, leerling uit klas 5, wappert vrolijk in het rond. Tot 1 juni kan er nog gestemd worden voor de publieksprijs. Stemmen jullie allemaal mee? http://www.kidsmakendeblits.nl/wedstrijd.html (nummer 54).


Agenda: * Donderdag 21 mei: Hemelvaart geen school
* Vrijdag 22 mei: Vrije dag, geen school
* Vrijdag 29 mei: Pinksteren, school uit om 13.00 uur. Volgende week ontvangt u nader bericht over hoe we het in de klas vieren!
* Maandag 1 juni: Tweede Pinksterdag, geen school