Vacature Directeur

Weekbericht N.934

20 maart 2020

Update sluiting school en consequenties Beste ouders en verzorgers, Het is een onzekere tijd voor iedereen: ouders, leerlingen en alle medewerkers van school. Bij het sluiten van de school hebben alle medewerkers met een bewonderenswaardige energie de nieuwe situatie opgepakt. Voor leerlingen zijn zaken zo ingericht zodat het onderwijs zo goed als mogelijk thuis verder kan gaan. Er is noodopvang georganiseerd waar ouders uit de vitale beroepen gebruik van kunnen maken. A.s. maandag 23 maart komen we weer op school bijeen om in kleine groepen de eerste week te evalueren en daar waar nodig uitgezette acties bij te stellen.

Deze week kwam ook het bericht waar de ouders van klas 6, groep 8, al informatie over ontvingen:geen eindtoets dit schooljaar voor de leerlingen van deze groep. Het schooladvies is dit jaar als enige indicator bindend.

Ik houd u voorlopig wekelijks op de hoogte van ontwikkelingen. Bij vragen kunt u mij altijd mailen; l.jiran@tiliander.nl
Met vriendelijke groet, Ladja Jiran, schoolleider bs Tiliander.

Tuinwerkdag
De tuinwerkdag van zaterdag 21 maart kan helaas niet doorgaan!
We willen deze graag verzetten naar woensdag 8 april van 13.00 - 16.30 uur.
Mits de situatie het toelaat natuurlijk. Iedereen die wil helpen met klusjes in de tuin is welkom! Graag eigen snoeischaar en ander tuingereedschap meenemen. Op school is ook gereedschap aanwezig. Voor koffie, thee en lekkers wordt gezorgd! Graag tot dan allemaal!

Agenda onder voorbehoud afmeldingen:

* Woensdag 8 april: Tuinwerkdag
* Donderdag 9 april: Viering Paasfeest. Alle kinderen om 13.00u uit
* Vrijdag 10 april: Goede vrijdag. Geen school
* Zondag 12 april: Eerste Paasdag
* Maandag 13 april: Tweede Paasdag. Geen school