weekbericht N.929

07 februari 2020

Belangrijke mededeling De meivakantie is dit jaar van maandag 20 april t/m zondag 3 mei 2020. Dinsdag 5 mei is ook een nationale feestdag. Daarom is, in overleg met de MR van onze school, besloten om maandag 4 mei ook vrij te hebben.

Overlast parkeren
Na verschillende klachten van omwonenden over het foutparkeren komt de gemeente de komende weken extra opletten en verbaliseren. Er zijn helaas nog steeds ouders die, omdat ze gehaast zijn, voor een onveilige situatie zorgen.

Vacature gymdocent
We zoeken al een tijd een gymdocent voor de klassen 4, 5 en 6 omdat  mevr. Lieve van Versendaal per 1 maart a.s. stopt als gymdocent. Mocht u belangstelling hebben of iemand weten die belangstelling heeft dan hoor ik dat graag. Zie voor informatie over de vacature: www.vrijescholen/vacatures/tiliandertilburg.

Workshops carnaval
Op vrijdag 21 februari 2020 mogen we weer carnaval vieren op school. Ook dit jaar willen we de kinderen graag verblijden met workshops. Ben je iemand, of ken je iemand die een leuke workshop weet voor kinderen van klas 2 tot en met klas 5? Ook als je wilt helpen op deze dag als ondersteuner, ben je van harte welkom. In beide gevallen graag opgeven bij juf Mandala: m.buitendijk@tiliander.nl.

Agenda: * Dinsdag 11 februari: Ouderavond klas 5 en Peronniek
* Woensdag 12 februari: Ouderavond klas 2
* Dinsdag 18 februari: Ouderavond klas 1A
* Woensdag 19 februari: Ouderavond klas 3
* Vrijdag 21 februari: Carnavalsfeest op school. Alle kinderen om 13.00u uit
* Maandag 24 t/m vrijdag 28 februari: Voorjaarsvakantie