weekbericht n. 1045

20 januari 2023

Beste ouders,
Regen, zonneschijn en sneeuw waren de ingrediënten van de afgelopen week. De piek van de griepgolf hebben we gehad. Gelukkig viel het aantal griepgevallen bij ons wel mee. We hebben in ieder geval geen klas naar huis hoeven te sturen zoals vele andere scholen. Daar zijn we natuurlijk wel blij om. Volgende week hebben de kinderen 4 dagen school. Midden in de week op de woensdag hebben wij een studiedag. Studiedagen zijn belangrijk om er voor te zorgen dat wij uw kinderen het beste kunnen blijven bieden.
Het college van Tiliander

Parkeren bij school
We willen voor de duidelijkheid nog even vriendelijk doch dringend herhalen dat we ons moeten houden aan de parkeerregels rondom de school. Dit betekent dat er alleen maar even stil gestaan kan worden op de kiss & ridestrook en nergens anders in het parkje. Niet dubbel parkeren, niet parkeren op de taxiplaatsen, niet de in- en/of uitrit blokkeren. Wilt u wat langer blijven staan om bijvoorbeeld uw kind zelf naar school te begeleiden, parkeert u dan uw auto in de omliggende straten. Dank voor uw begrip en medewerking.

Herhaling: Ouders gezocht voor het carnavalsfeest
Op 17 februari wordt het carnavalsfeest gevierd op school. Zoals vanouds willen we de kinderen weer verblijden met verschillende workshops.
Helaas hebben we momenteel niet genoeg ouders om de workshops door te laten gaan.
Zijn er dus ouders die ook een workshop willen verzorgen? Zowel inhoudelijk of uitvoerend. Te denken valt hierbij aan iets kunstzinnigs (gips, stof, papier, hout, etc), denk aan bv. maskers maken of bewegen (zoals jongleren, dansen, acrobatiek etc), of iets met muziek, koken, bv. koken boven vuur.
Een workshop zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen, excl. klaarzetten en opruimen.
Heb je interesse of vragen, meld je dan bij Mandala: m.buitendijk@tiliander.nl.
Alaaf!


Kleding inzameling voor stichting Quiet
Carnavalsstichting Tilburg is een inzamelingsactie gestart voor carnavalskleding. Inwoners van Kruikenstad kunnen carnavalskledingstukken die zij niet meer dragen, doneren in speciaal daarvoor gemaakt boxen. De ingezamelde kledingstukken worden gedoneerd aan de Quiet Community Tilburg. Zij zorgen ervoor dat de kleding terechtkomt bij mensen die niet de middelen hebben om zelf carnavalskleding aan te schaffen. Er staat een box bij ons op school in de hal meteen als je binnenkomt bij het nieuwe schoolplein.


Agenda:
* Dinsdag 24 januari: Ouderavond klas 2A
* Woensdag 25 januari: Studiedag. Alle kinderen vrij
* Maandag 30 januari: Open avond voor potentiële nieuwe ouders. Start om 20.00u
* Zaterdag 4 februari: Speelochtend voor potentiële nieuwe kleuters, van 11.00u tot 13.00u
* Dinsdag 14 februari: Studiemiddag. Alle kinderen om 12 uur vrij
* Vrijdag 17 maart: Carnavalsviering. School uit om 13.00u
* Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie
* Maandag 6 maart: Ouderavond over leerrijpheid voor de kleuterouders
* Donderdag 9 maart: Ouderavond klas 4A + klas 4B
* Woensdag 15 maart: Studiedag. Alle kinderen vrij
* Woensdag 29 maart: Ouderavond klas 2B
* Vrijdag 31 maart: Palmpasenfeest. School uit om 13.00u