weekbericht n. 1044

13 januari 2023

Beste ouders,
Wij wensen jullie een gelukkig, gezond en vreugdevol nieuwjaar!
Het nieuwe jaar is van start gegaan. We zijn de vakantie ingegaan met een mooie uitvoering van het kerstspel en we zijn het nieuwe jaar gestart met de uitvoering van het Driekoningenspel. Fijn dat we dit zo met ons allen kunnen doen. Dank aan allen die hebben meegeholpen om dit drieluik mogelijk te maken.
Het college van Tiliander

Parkeren bij school
We willen voor de duidelijkheid nog even vriendelijk doch dringend herhalen dat we ons moeten houden aan de parkeerregels rondom de school. Dit betekent dat er alleen maar even stil gestaan kan worden op de kiss & ridestrook en nergens anders in het parkje. Niet dubbel parkeren, niet parkeren op de taxiplaatsen, niet de in- en/of uitrit blokkeren. Wilt u wat langer blijven staan om bijvoorbeeld uw kind zelf naar school te begeleiden, parkeert u dan uw auto in de omliggende straten. Dank voor uw begrip en medewerking.

Herhaling: Ouders gezocht voor het carnavalsfeest
Op 17 februari wordt het carnavalsfeest gevierd op school. Zoals vanouds willen we de kinderen weer verblijden met verschillende workshops. Zijn er ouders die een workshop willen verzorgen? Zowel inhoudelijk of uitvoerend.
Te denken valt hierbij aan iets kunstzinnigs (gips, stof, papier, hout, etc), of bewegen (zoals jongleren, dansen, acrobatiek etc), of iets met muziek, koken. Een workshop zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen, excl. klaarzetten en opruimen.
Heb je interesse of vragen, meld je dan bij Mandala: m.buitendijk@tiliander.nl.
Alaaf!


Kleding inzameling voor stichting Quiet
Carnavalsstichting Tilburg is een inzamelingsactie gestart voor carnavalskleding. Inwoners van Kruikenstad kunnen carnavalskledingstukken die zij niet meer dragen, doneren in speciaal daarvoor gemaakt boxen. De ingezamelde kledingstukken worden gedoneerd aan de Quiet Community Tilburg. Zij zorgen ervoor dat de kleding terechtkomt bij mensen die niet de middelen hebben om zelf carnavalskleding aan te schaffen. Er staat een box bij ons op school in de hal meteen als je binnenkomt bij het nieuwe schoolplein.


Agenda:
* Dinsdag 17 januari: Ouderavond klas 1, 5 en Peronniek
* Dinsdag 24 januari: Ouderavond klas 2A
* Woensdag 25 januari: Studiedag. Alle kinderen vrij
* Maandag 30 januari: Open avond voor potentiële nieuwe ouders. Start om 20.00u
* Zaterdag 4 februari: Speelochtend voor potentiële nieuwe kleuters, van 11.00u tot 13.00u * Dinsdag 14 februari: Studiemiddag. Alle kinderen om 12 uur vrij
* Vrijdag 17 maart: Carnavalsviering. School uit om 13.00u
* Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie
* Maandag 6 maart: Ouderavond over leerrijpheid voor de kleuterouders
* Donderdag 9 maart: Ouderavond klas 4A + klas 4B
* Woensdag 15 maart: Studiedag. Alle kinderen vrij
* Woensdag 29 maart: Ouderavond klas 2B
* Vrijdag 31 maart: Palmpasenfeest. School uit om 13.00u


Vakantietoernooi zwemsport
Beste leerling, ouder(s)/verzorger(s) Heb je zin om in de carnavalsvakantie op zondag 26 februari 2023 de dag sportief en gezellig door te brengen met je klas- en schoolgenoten? Geef je dan snel op voor het vakantietoernooi Zwemsport! Inschrijven en meer informatie kunt u vinden via de onderstaande link.
https://forms.office.com/r/Pep1yFrAgT
Met vriendelijke groet, Iris Smulders