weekbericht n. 1043

22 december 2022

Beste ouders,
We hebben vandaag op school met alle kinderen een mooie kerstviering gehad en later op de middag vinden er nog 2 uitvoeringen plaats van het Kerstspel. Wij hebben genoten van de voorbereidingen voor het Kerstspel en hopen dat jullie net zo genieten van de uitvoeringen. Dank aan iedereen die een bijdrage hebben geleverd voor de kerstvieringen en de kerstspelen! We kunnen natuurlijk nog uitkijken naar het driekoningenspel, na de vakantie.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een sprankelend begin van het nieuwe jaar!
Het college van Tiliander

Honden op het schoolplein
Willen jullie, als je met de hond je kind komt ophalen, buiten het hek wachten. Het speelplein is in eerste plaats een plek voor de kinderen. Er zijn veel kinderen die bang zijn voor honden en nu niet vrij kunnen bewegen. Ook doen honden wel eens een plas op het plein, wat we niet wenselijk vinden. Alvast bedankt voor de medewerking.

Herhaling: Ouders gezocht voor het carnavalsfeest
Op 17 februari wordt het carnavalsfeest gevierd op school. Zoals vanouds willen we de kinderen weer verblijden met verschillende workshops. Zijn er ouders die een workshop willen verzorgen? Zowel inhoudelijk of uitvoerend. Heb je interesse of vragen, meld je dan bij Mandala: m.buitendijk@tiliander.nl.
Alaaf!

Agenda:
* Vrijdag 23 december t/m vrijdag 6 januari: Kerstvakantie
* Woensdag 11 januari: Ouderavond klas 6 + 6C
* Donderdag 12 januari: Driekoningenspel om 19.30u
* Dinsdag 17 januari: Ouderavond klas 1, 5 en Peronniek
* Dinsdag 24 januari: Ouderavond klas 2A
* Woensdag 25 januari: Studiedag. Alle kinderen vrij
* Maandag 30 januari: Open avond voor potentiële nieuwe ouders. Start om 20.00u
* Zaterdag 4 februari: Speelochtend voor potentiële nieuwe kleuters, van 11.00u tot 13.00u * Dinsdag 14 februari: Studiemiddag. Alle kinderen om 12 uur vrij
* Vrijdag 17 maart: Carnavalsviering. School uit om 13.00u
* Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie

Werken op een vrije school
Ben jij nieuwsgierig naar werken in het vrijeschoolonderwijs? Kom dan op zaterdag 14 januari naar onze Open Dag. Tijdens de voorlichting kom je meer te weten over vrijeschoolonderwijs en hoe je je hierin kunt verdiepen tijdens je lerarenopleiding aan de HAN. We vertellen je alles over stage lopen, masterclasses en onze minor met studiereis. Meld je snel aan via:
https://forms.summit.nl/HAN/OpenDagNijmegen/open/6bd7b4a7-788a-4ec4-9cfc-cf6ef6ce6548/alg_studierichting_onderwijs_opvoeding