weekbericht n. 1041

09 december 2022

Beste ouders,
Wat een mooie Sinterklaasviering hebben we gehad. De klassen waren mooi versierd. De klassen 1 t/m 4 hebben een mooi optreden verzorgd voor Sint Nicolaas. De hogere klassen hebben prachtige surprises voor elkaar gemaakt. Natuurlijk is de Sint ook op bezoek geweest bij de kleuterklassen. Kortom, een geslaagd feest. De kinderen mochten de dag erna uitslapen en met hun nieuwe speelgoed spelen.
Maandag wordt de derde adventskaars aangestoken en zo gaan we langzaam aan naar de kerstviering. Geniet van de beweging er naar toe.
Het college van Tiliander

Kaartjes voor kerstspelen
Kaartjes voor Kerstspelen Vanaf maandag 12 december zijn er kaartjes beschikbaar voor de kerstspelen. Je kunt ze ophalen bij Sandra, dagelijks tussen 8.30u en 9.00u. De kaartjes zijn gratis, maar het is voor ons fijn om te weten hoeveel mensen er komen. Voor kinderen onder de 12 jaar is geen kaartje nodig.

Ouderschenkingen
Op 27 december worden de incasso’s ingepland voor de ouders die hebben gekozen om de ouderschenking in één keer per jaar via incasso te betalen. Voor de ouders die op het formulier januari hebben aangekruist, zal dat rond 27 januari zijn.
Heeft u het formulier nog niet ingeleverd, maar wilt u wel graag een schenking doen voor onze school, dan kunt u deze nog afgeven bij de administratie of naar onderstaand emailadres sturen. Ouders die de ouderschenking zelf willen overmaken kunnen dit doen op het rekeningnummer NL98 INGB 0007 1760 62 t.n.v. Stichting vrienden van Pallas Tilburg.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Ilse Bayens en Catherine Keirse van Kubus op het emailadres ouderschenkingen@kubus.nl of telefoon 043-409 1420. U kunt natuurlijk ook altijd met de school contact opnemen. Hartelijk dank voor uw steun aan onze school.

Warme-kersttruien-dag
Dinsdag 20 december is het warme-kersttruien-dag. De verwarming een graadje lager, zodat we samen warm en gezellig in onze warme kersttruien kunnen zijn.

Nieuwe functie in schoolapp: chat
Volgende week wordt er een nieuwe functie toegevoegd in onze schoolapp, namelijk de functie: chat. Hierbij is het mogelijk voor een leerkracht om een chatbericht te versturen naar een of meerdere ouders. Als ouders is het ook mogelijk om een chatbericht te versturen naar een leerkracht, mits de leerkracht deze optie aan heeft gezet.

Absentiemeldingen moeten nog steeds via de school, dus niet bij de leerkracht zelf.
Dit kan via een telefoontje naar de school, of via ‘formulieren’ in de schoolapp.

Vacature onderwijsassistent
Helaas heeft onze onderwijsassistent in Peronniek, juf Anika, de keuze gemaakt om haar loopbaan te vervolgen in een school voor speciaal onderwijs. Wij bedanken Anika voor haar inzet voor onze school en wensen haar veel succes. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar een nieuwe onderwijsassistent voor Peronniek. Wij willen u vragen om de vacature zoveel mogelijk te delen.

Agenda:
* Maandag 12 december: 3e Advent
* Donderdag 15 december: Paradijsspel om 14.00u en 19.30u
* Maandag 19 december: 4e Advent
* Donderdag 22 december: Kerstviering. School uit om 13.00u.
Kerstspel om 17.00u en 19.30u
* Vrijdag 23 december t/m vrijdag 6 januari: Kerstvakantie
* Woensdag 11 januari: Ouderavond klas 6 + 6C
* Donderdag 12 januari: Driekoningenspel om 19.30u
* Dinsdag 17 januari: Ouderavond klas 1, 5 en Peronniek
* Dinsdag 24 januari: Ouderavond klas 2A
* Woensdag 25 januari: Studiedag. Alle kinderen vrij
* Maandag 30 januari: Open avond voor potentiële nieuwe ouders. Start om 20.00u
* Zaterdag 4 februari: Speelochtend voor potentiële nieuwe kleuters, van 11.00u tot 13.00u * Dinsdag 14 februari: Studiemiddag. Alle kinderen om 12 uur vrij
* Vrijdag 17 maart: Carnavalsviering. School uit om 13.00u
* Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari: Voorjaarsvakantie