weekbericht n. 1030

16 september 2022

Beste ouders,
Het is alweer halverwege september. Het mooie weer met veel zon is zo goed als voorbij. De eerste ouderavonden hebben plaatsgevonden. We wennen een beetje aan de verkeersomstandigheden rondom de school. Volgende week vrijdag vindt de eerste studiedag plaats en zijn alle leerlingen vrij. Onder (bege)leiding van de Stichting Begeleidingsdienst voor vrijescholen zitten we op deze dag zelf in de studiebanken.

Het college van Tiliander

Tafeltjes en stoeltjes
Juffie Sandra heeft een paar setjes tafeltjes en stoeltjes over. Heeft u interesse? Stuur haar dan even een mailtje: s.verelst@tiliander.nl.

Piano
Vanwege ruimtegebrek moeten wij afstand doen van een van onze piano’s uit de grote zaal. Welke jonge pianist maken we hier blij mee? Contact: peronniek@tiliander.nl.

Bericht van de gymjuf
Beste ouders en verzorgers, Afgelopen week heb ik (gymjuf Iris) brieven voor het vakantietoernooi in de herfstvakantie uitgedeeld. Elke vakantie zal er een vakantietoernooi plaatsvinden. Vakantietoernooien zijn per vakantie anders. Denk aan voetbal, basketbal, hockey, enz. Deze vakantie staat in het teken van Urban. De leerlingen kunnen zich inschrijven voor de workshops inlineskaten, skateboarden, hiphop, breakdance en freerunning. Op de inschrijfbrief staat verdere informatie over het evenement. Wanneer uw kind mee wilt doen mag hij/zij het ingevulde briefje uiterlijk 27 september bij mij inleveren. Met sportieve groet, Juf Iris

Michaël
Op donderdag 29 september vieren wij het feest van Michaël. De kleuters hebben op deze dag hun eigen feest. Zij maken een wandeling en ontmoeten het appelvrouwtje (nog niet doorvertellen, het moet een verrassing blijven). Weer terug op school mogen zij genieten van de oogstmaaltijd. De lagere school en de kinderen van Peronniek vieren het feest op de Pierenberg in Oisterwijk. De brief met meer informatie staat apart vermeld in de app bij Schoolnieuws.


Agenda:

* Maandag 19 t/m vrijdag 22 september: School uit om 13.00u
* Woensdag 21 september: Ouderavond klas 2B
* Donderdag 22 september: Ouderavond klas 2A
* Vrijdag 23 september: Studiedag. Alle kinderen vrij.
* Maandag 26 september: Ouderavond kleuterklas C+D. 19.45u inloop, 20.00u aanvang
* Dinsdag 27 september: Ouderavond kleuterklas A+B+E. 19.45u inloop, 20.00u aanvang
* Woensdag 28 september: Ouderavond klas 5
* Donderdag 29 september: Michaël. School uit om 13.00u
* Donderdag 6 oktober: Ouderavond klas 4A en klas 4B. 19.45u inloop, 20.00u aanvang
* Maandag 10 oktober: Open avond voor potentiële nieuwe ouders
* Woensdag 13 oktober: Studiemiddag. Alle kinderen om 12.00u uit, ouderavond klas 3
* Zaterdag 15 oktober: Speelochtend voor potentiële nieuwe kleuters

Try Out Sports
voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 

Kies jouw favoriete sport !! 
Vanaf maandag 3 oktober kunnen alle kinderen van groep 3 t/m 8 weer inschrijven voor Try-Out Sports. Met Try-Out Sports kunnen zij een aantal weken een sport uitproberen voor slechts € 5,- Meerdere sporten uitproberen mag! 

Flyer en website 
In de week van 26 september worden op school de Try-Out Sports flyers uitgedeeld. Alle belangrijke gegevens staan hierin vermeld.  Inschrijven kan vanaf maandag 3 oktober t/m zondag 23 oktober 2022 
via www.tryouttilburg.nl
Direct ná aanmelding, ontvang je per mail een inschrijfbevestiging.