weekbericht n. 1029

09 september 2022

Beste ouders,
We zijn weer van start gegaan. Maandag hebben we een mooie jaaropening gehad, waar we zoals gebruikelijk de leerlingen van de eerste klas hebben toegezongen. Hun ouders mochten daarbij aanwezig zijn.
Het is natuurlijk even lastig rondom school in verband met een opengebroken straat. Dat betekent dat we ons allemaal een beetje moeten aanpassen en rekening met elkaar moeten houden. Soms dien je dan even de auto elders te parkeren en een stukje moet lopen of dat je het laatste stukje met de fiets aan de hand moet lopen. We willen u in ieder geval bedanken voor uw begrip en geduld.

We gaan er weer samen een mooi jaar van maken!

Het college van Tiliander

Tafeltjes en stoeltjes
Juffie Sandra heeft een paar setjes tafeltjes en stoeltjes over. Heeft u interesse? Stuur haar dan even een mailtje: s.verelst@tiliander.nl.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Fietsen
Dagelijks blijven er fietsen achter in de fietsenstalling, ook in het weekend. Afgelopen periode hebben we erg veel last gehad van vandalisme. De school is hiervoor niet verantwoordelijk. Daarom raden we aan om de fietsen op een veilige plek te zetten.

Sint Michaël
Op donderdag 29 september vieren wij het feest van Sint Michaël. De kleuters hebben op deze dag hun eigen feest. Zij maken een wandeling en ontmoeten het appelvrouwtje (nog niet doorvertellen, het moet een verrassing blijven). Weer terug op school mogen zij genieten van de Michaëlsmaaltijd.

De lagere school en de kinderen van Peronniek vieren het feest op de Pierenberg in Oisterwijk. Klas 1,2,3 en Peronniek zullen daar met de bus heengaan. Klas 4,5 en 6 komen in kleine groepjes onder begeleiding op de fiets. Op deze dag zijn alle kinderen om 13.00u uit. We zullen hier nog een uitgebreidere brief over sturen.

Agenda:
* Maandag 12 september: Ouderavond klas 6 en 6c
* Maandag 19 t/m vrijdag 22 september: School uit om 13.00u
* Woensdag 21 september: Ouderavond klas 2B
* Donderdag 22 september: Ouderavond klas 2A
* Vrijdag 23 september: Studiedag. Alle kinderen vrij.
* Maandag 26 september: Ouderavond kleuterklas C+D
* Dinsdag 27 september: Ouderavond kleuterklas A+B+E
* Woensdag 28 september: Ouderavond klas 5
* Donderdag 29 september: Sint Michaël. School uit om 13.00u