WEEKBERICHT N. 867

06 juli 2018

 

Adresgegevens en telefoonnummers

Om ook in het komende schooljaar ouders goed te kunnen informeren met o.a. het weekbericht en goed te kunnen bereiken bij calamiteiten, is het prettig als de gegevens bij ons goed in het systeem staan zoals adres en telefoonnummers en mail adressen. Indien hierin iets is gewijzigd graag doorgeven via: info@tiliander.nl

 

Schooljaar 18/19

In de bijlage van deze mail vindt u de schoolgids met daarin het jaarrooster waarin alle vakanties, vrije dagen, studiemiddagen en feestdagen staan vermeld. Wanneer u een papieren versie wenst, kunt u deze in het nieuwe schooljaar ophalen bij Sandra onze conciërge.

 

Eerste schooldag

In de bijlage een brief over de start van het nieuwe schooljaar.

 

Agenda:

* Dinsdag 21 augustus: Jaaropening voor de lagere school van 8.30 tot 11.00 uur, de kleuters zijn vrij

* Woensdag 22 augustus: Eerste reguliere schooldag voor lagere school en kleuters.

 

Tenslotte wensen wij iedereen een heerlijke zonnige vakantie toe!

 

Oud-leerlingen gezocht!

Voor een projectkoor van drie repetities en een korte uitvoering: de muzikale omlijsting van een informatie-avond over de nieuw op te richten bovenbouw van de vrije school in Tilburg.

Repetitiedata:

Woensdag 5 september

Woensdag 12 september

Woensdag 19 september

Uitvoering: woensdag 26 september

We repeteren van 20:00 tot 21:00 uur (inloop vanaf 19:30) in de grote zaal van Tiliander.

Het repertoire zal bestaan uit een selectie van de leukste liedjes uit de koorklas van afgelopen jaren.

Heb je interesse? Meld je dan per mail aan bij juf Sanne: sanneriemers@gmail.com

 

Zaterdag 3 november > herfstmarkt

Terwijl de zon ons, zo nu en dan, met haar tropische temperaturen blij verrast, haar zonnestralen onze huid verwarmen, ons humeur aan de kleur van de regenboog is toebedeeld en wij langzamerhand toewerken naar - hopelijk - zomerse vakantiedagen, is de herfst nog moeilijk voor te stellen. Toch heeft de herfstmarkt-commissie de kick-off vergadering tot een feit gemaakt.

Zet alvast in je agenda: Op zaterdag 3 november is basisschool Tiliander dé plek waar je wilt zijn!

De herfstmarkt biedt gelegenheid om mooie en verantwoorde kleding, speelgoed en andere spullen te kopen, te participeren aan verrassende workshops en te genieten van opzwepende live optredens. De gelegenheid om, door ouders zelfgemaakt en verantwoord, voedsel te nuttigen, en om bekenden en onbekenden in een ontspannen sfeer te treffen. Het is een uitgelezen kans om opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen uit te nodigen om met Tiliander kennis te maken. Misschien ken je mensen die een school zoeken voor hun kinderen, geef hen alvast de datum door!

Tot slot vragen wij hulp van jou als ouder; hulp bij de workshops, bakken, versieren, in- en uitruimen. Na de vakantie zullen we voor een inschrijfboek zorgen. Mocht je interesse hebben om de herfstmarkt mee te organiseren, dan horen wij dat uiteraard ook heel graag.

Voor nu: reserveer alvast 3 november in je agenda! Tot snel!