WEEKBERICHT N.865

22 juni 2018

Sint Jan vanavond gaat door!

Vanavond vieren met de hele lagere school het Sint Jansfeest. We kijken er naar uit! Na het vuurspringen is het feest om 21:30 uur afgelopen.

Afgesproken is: Iedereen wordt geacht dan meteen op te ruimen en het veld te verlaten.

Verder is het nog belangrijk om te weten dat de kinderen niet in de vijver mogen zwemmen! Van de ouders wordt verwacht dat ze zelf toezicht houden op hun kinderen.

Vacatures Windekind

Geachte ouders, belangstellenden,

Per vrijdag 24 augustus 2018 ontstaan er twee vacatures bij Windekind. Een voor de dinsdag- en vrijdag groep en een voor de maandag- en donderdaggroep. In totaal gaat het om 2 maal 5,5 uren op de dinsdagen en vrijdagen van 8.30 uur tot 14 uur, en 2 maal 5,5 uren voor de maandagen en donderdagen met dezelfde tijden.
Het is ook mogelijk om voor beide vacatures te solliciteren!
De cao Welzijn en de nieuwe kaders van de wetgeving per 1 januari 2018 zijn van toepassing. De vakanties bij Windekind volgen basisschool Tiliander en zijn in principe vrij. Daardoor kan een werkdag meer behelzen dan 5,5 uren. Mocht u vragen hebben over deze vacature of willen solliciteren dan kan dat bij de heer L.Jiran.

U kunt solliciteren t/m maandag 25 juni a.s.
l.jiran@tiliander.nl
tel school 013-5431963.
L.Jiran

Toneel klas 1

Woensdag 27 juni het toneelstukje van klas 1: Repelsteeltje. Om 8.45 uur voor de ouders, kleuters zijn ook welkom. En om 11.00 uur voor de kinderen van de school.

Gevonden voorwerpen

In de centrale hal onder het prikbord staat een mand met gevonden voorwerpen. Als u wat mist zoals sloffen, euritmietjes, gymspullen, een vest of jas, broodtrommel enz. kijk eens in de mand en neem uw eigendommen mee naar huis. Aan het einde van het schooljaar gaat alles naar de kringloop.

Schooljaar 18/19

Aangezien er al regelmatig vragen komen over de schoolvakanties volgend schooljaar. Hier alvast een klein overzichtje.

Vakantierooster 2018- 2019

20 augustus (maandag) Studiedag
21 augustus, eerste schooldag 11.00 uur uit, kleuters vrij
11 oktober (donderdag) Studiedag kleuters
12 oktober (vrijdag) Personeelsdag
15 oktober t/m 19 oktober Herfstvakantie
6 december (do) Sint Nicolaas
21 december (vrijdag) t/m 4 januari Kerstvakantie
16 januari (wo) Pallas studiedag
4 maart t/m 8 maart carnaval Voorjaarsvakantie
19 april (vrijdag) t/m 3 mei Pasen en Meivakantie
30 en 31 mei (donderdag, vrijdag) Hemelvaart
10 juni Pinksteren
8 juli t/m 16 augustus Zomervakantie

Binnenkort ontvangt u de schoolgids in uw mailbox met daarin het jaarrooster waarin alle vakanties, vrije dagen, studiemiddagen en feestdagen staan vermeld.

Adresgegevens en telefoonnummers

Om ook in het komende schooljaar ouders goed te kunnen informeren met o.a. het weekbericht en goed te kunnen bereiken bij calamiteiten, is het prettig als de gegevens bij ons goed in het systeem staan zoals adres en telefoonnummers en mail adressen. Indien hierin iets is gewijzigd graag doorgeven via: info@tiliander.nl

Laatste schooldag

In de bijlage het programma voor de laatste schooldag met daarin de tijden van de getuigschriften uitreikingen.

Agenda:

* Woensdag 27 juni: Klas 1 toneelstukje Repelsteeltje, aanvang 8.45 uur
* Vrijdag 6 juli: Laatste schooldag, de kleuters zijn om 11.45 uur uit en de lagere school is om 13.00 uur uit.
* Dinsdag 21 augustus: Jaaropening voor de lagere school van 8.30 tot 11.00 uur, de kleuters zijn vrij
* Woensdag 22 augustus: Eerste reguliere schooldag voor lagere school en kleuters.

Zaterdag 3 november > herfstmarkt

Terwijl de zon ons, zo nu en dan, met haar tropische temperaturen blij verrast, haar zonnestralen onze huid verwarmen, ons humeur aan de kleur van de regenboog is toebedeeld en wij langzamerhand toewerken naar - hopelijk - zomerse vakantiedagen, is de herfst nog moeilijk voor te stellen. Toch heeft de herfstmarkt-commissie de kick-off vergadering tot een feit gemaakt.

Zet alvast in je agenda: Op zaterdag 3 november is basisschool Tiliander dé plek waar je wilt zijn!

De herfstmarkt biedt gelegenheid om mooie en verantwoorde kleding, speelgoed en andere spullen te kopen, te participeren aan verrassende workshops en te genieten van opzwepende live optredens. De gelegenheid om, door ouders zelfgemaakt en verantwoord, voedsel te nuttigen, en om bekenden en onbekenden in een ontspannen sfeer te treffen. Het is een uitgelezen kans om opa’s, oma’s, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen uit te nodigen om met Tiliander kennis te maken. Misschien ken je mensen die een school zoeken voor hun kinderen, geef hen alvast de datum door!

Tot slot vragen wij hulp van jou als ouder; hulp bij de workshops, bakken, versieren, in- en uitruimen. Na de vakantie zullen we voor een inschrijfboek zorgen. Mocht je interesse hebben om de herfstmarkt mee te organiseren, dan horen wij dat uiteraard ook heel graag.

Voor nu: reserveer alvast 3 november in je agenda! Tot snel!