weekbericht N.976

19 april 2021

Beste ouders, Wat is het lastig voor ons allen om vast te houden aan de richtlijnen. We popelen allemaal naar meer. Zo ook de vraag nu de buitenschoolse opvang weer open mag. Mogen de klassen dan ook weer samen buiten spelen? We zijn nog in overleg over deze vraag en wachten op de bekende wijzigingen in de richtlijnen. Het liefst willen we dat graag, maar wat als er dan een leerling toevallig positief getest wordt ……. Moet dan de gehele school in quarantaine?
Ondertussen nemen we natuurlijk geen risico met uw kinderen en houden wij ons aan de richtlijnen. De richtlijnen geven ook duidelijk aan dat als iemand in nauw contact is geweest met iemand die positief getest is, dat die persoon in quarantaine dient te gaan. Dit geldt dus ook voor kinderen.
Als er dus een leerling bijvoorbeeld op een bso is geweest en daar in aanraking is geweest met iemand die het virus heeft, dient deze leerling in quarantaine te gaan. Wij vragen aan iedereen om deze verantwoordelijkheid te nemen en hun kind ook daadwerkelijk thuis te houden. Hoe lastig dat ook is. Als dit niet wordt gedaan, is de kans dat uiteindelijk een gehele klas in quarantaine moet, vele malen groter. Dat willen wij graag voorkomen.
Volgende week wordt door de leerlingen uit klas 6 de eindtoets basisonderwijs gemaakt. Wij hebben er alle vertrouwen in!
Het team van basisschool Tiliander.


Correcte gegevens Het komt wel eens voor dat we ouders niet kunnen bereiken op het moment dat dat nodig is. Wij streven ernaar de gegevens altijd actueel te houden en daar hebben we uw hulp bij nodig. Als er afgelopen periode iets is gewijzigd, zoals een telefoonnummer, een mail adres, of huisadres, (ook al is het slechts van 1 van de ouder of tijdelijk) zou u dat dan willen doorgeven via info@tiliander.nl .


Agenda U begrijpt dat het een en ander mede afhankelijk is van de ontwikkelingen op het gebied van het Covid-virus.
* Maandag 19 april: Online ouderavond voor kleuterklas A+B+C aanvang 20.00 uur
* Dinsdag 20 april: Online ouderavond voor kleuterklas D+E aanvang 20.00 uur
* Woensdag 21 april: Studiemiddag, hele school uit om 12.00 uur
* Dinsdag 27 april: Koningsdag, geen school
* Maandag 3 mei t/m vrijdag 14 mei, meivakantie