Weekbericht 875

12 oktober 2018

De tuin

Iedereen hartelijke dank voor het werk in de bloemen-moestuin! 

Het hekwerk en de mooie acacia -houten palen worden tijdelijk opgeslagen. 

De Dalia`s en Gladiolen gaan de kelder in bij mij thuis en appelboom logeert bij Nicole van de administratie. Even afwachten tot na de nieuwbouw en er duidelijkheid is over een nieuwe schooltuin. 

Formulieren AVG regelgeving 

Beste ouders, we hebben al heel veel formulieren retour, waarvoor onze grote dank! 

Toch is het belangrijk dat IEDEREEN de 2 losse toestemmingsformulieren per kind voor zowel beeldmateriaal als adresgegevens getekend retour bezorgt bij de leerkracht. 

De klassenlijsten kunnen pas worden uitgedeeld als alle formulieren retour zijn. 

Is het nog niet gelukt om ze in te leveren, dan graag alsnog invullen a.u.b. Ze staan in de bijlage van deze mail en zijn op papier verkrijgbaar bij Sandra onze conciërge. We verwachten z.s.m. alle formulieren retour. 

Hartelijk dank voor uw medewerking. 

Fietsenstalling 

In de herfstvakantie wordt er een begin gemaakt voor de nieuwe aanbouw op de plek waar nu de fietsenstalling is. Wij verzoeken iedereen om alle fietsen mee naar huis te nemen. De school is niet verantwoordelijk voor fietsen die op school blijven staan. 

Na de vakantie kunnen de fietsen worden geplaatst in de nieuwe stalling aan het Lumenplantsoen, aan de zijde van Windekind. 

Workshops herfstmarkt zaterdag 3 november 

Ook dit jaar zijn er weer ontzettend leuke workshops in de maak waarin onze kinderen lekkere en leuke dingen kunnen maken en beleven. Zo kunnen er natuurlijk weer koekjes en broodjes gebakken worden, kun je lekker timmeren en andere mooie dingen knutselen. Ook zijn er weer workshops met als thema dans, theater en muziek, zo kun je bijvoorbeeld kennismaken met vioolspelen. Om dit alles in goede banen te leiden zijn er ouders nodig die deze workshops kunnen begeleiden. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid, dus je hoeft alleen maar aanwezig te zijn en de kinderen hier en daar wat te helpen. Er zijn geen speciale creatieve eigenschappen nodig! 

Dus schrijf je in voor het begeleiden van een workshop in het inschrijfboek in de hal, dan kunnen de kinderen ook deze herfstmarkt weer volop genieten en creëren! 

Liefs, De Herfstmarktcommissie 

Agenda: 

* Maandag 15 oktober t/m vrijdag 19 oktober: herfstvakantie 
* Dinsdag 23 oktober: Ouderavond Peronniek, aanvang 20.00 uur 
* Zaterdag 3 november: Herfstmarkt 
* Maandag 5 november: Ouderavond klas 1, aanvang 20.00 uur 
* Vrijdag 9 november: Viering St. Maarten op school 
* Dinsdag 13 november: Maak-ouderavond kleuterklas B + E, aanvang 20.00 uur 
* Dinsdag 13 november: Maak-ouderavond combinatieklas 2/3 + klas 2, aanvang 20.00 uur